Ring oss: +1 800 789 50 12
Det lilla företaget med kunskap och erfarenhet!

Våra leverantörer

Urstarka leverantörer till din tjänst ...

De leverantörer vi valt att samarbeta med vänder sig i stort sett till samma kundsegment inom stål- och metallindustrin. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder ett bra urval av kvalitetsprodukter. Orsaken till att vi begränsat antalet leverantörer är att vi vill kunna erbjuda dem största möjliga service och marknadsnärvaro, vilket vi anser vara ett baskrav på en bra agent.

Samarbetet med leverantörerna är helt transparent då vi arbetar på provisionsbasis. Detta gör att du som kund mycket väl kan ha en direkt kontakt med leverantören under ett projekts gång. Vi kommer naturligtvis att företräda dig fullt ut vad gäller "råd och dåd" under hela affärsförloppet.

 

IMS_Brand_RGB_ohne_Schutzzone 256 

IMS Messsysteme GmbH

IMS Messsysteme GmbH grundades 1980 och utvecklar och producerar  mätsystem för processmätning vid plåt- och bandproduktion inom stål- och aluminiumindustrin. Tjockleksmätning sker antingen med  röntgen eller radioaktiva isotoper. Huvudkontoret ligger i Heiligenhaus, Tyskland och företaget har drygt 400 medarbetare.

Läs mer under Produkter eller på  www.ims-gmbh.de/en/home/

Du kan även se deras presentationsfilm här (5.18)

 

surcon-loggo

surcon GmbH

surcon GmbH är ett dotterföretag till IMS GmbH. Företaget har utvecklat ett optiskt system för ytinspektion som mäter ytdefekter i 2D/3D på slabs, varm- och kallvalsdae produkter samt rör.

Ytinspektion ger förutom en komplett dokumentation av färdig produkt även möjligheten att ändra viktiga parametrar i uppströms produktion. Alla data behandlas i realtid i IMS datalagringssystem MEVInet-Q. All data i MEVInet-Q kan samköras med övriga installerade IMS-mätare.

surcon GmbH har sin utveckling och produktion hos IMS GmbH i Heligenhaus, Tyskland.

Läs mer under Produkter 

          

                 Make

MAKE s.r.l.

MAKE S.r.l. ingår sedan hösten 2018 i Officine MTM SpA, ett sedan 50 år familjeägt företag som utvecklar och producerar utrustning för tillverkning av svetsade rör. MAKE har sitt säte nära Venedig.

MAKE S.r.l. har utvecklat och patenterat en "State-of-the-art" robotcell för skärlinjer vilken erbjuder en  ny och innovativ teknik. Robotcellen hanterar, utifrån överordnat produktionssystem, hela kedjan förvaring, montering, demontering, rengöring, slitagemätning och kvalitetbedömning av samtliga ingående verktyg. Programvaran lagrar all insamlad skär- och slitagedata och ger relevanta besultsunderlag till operatören.

Läs mer under Produkter 

                       

                         Esart fonderie

ESART Fonderie S.r.l.

ESART Fonderie S.r.l. är en italiensk producent av kylda Cu-element för användning inom stål- och ferrolegeringsindustrin.

Elementen finns både i sanggjutet och smitt utförande. Typiska produkter är formor. kylringar och staves till masugn, kylplattor och kylpaneler till EAF, elektrodhållare, kontaktdon, lansspetsar till BOF och AOD m.fl.

ESART har sin produktion i Flero som ligger strax öster om Milano.